Restaurant Las Palmas
Luie Zondag kaart

Luie Zondag gerechten a € 14,75

  • Dungesneden tonijn | gember | bosui | shoyu;
  • Zalm | quinoa | octopus | Turkse yoghurt;
  • Sashimi van rund | pekingeend rillette | komkommer;
  • Pata Negra | burrata | baba ganoush;
  • Pijlstaartinktvis à la plancha;
  • Bouchot mosselen | knoflook | rozemarijn;
  • Mul | aardappel | bouillabaisse jus;
  • Zwezerik | risotto | eekhoorntjesbrood | schuim van Parmezaan;
  • Black Angus rund | linzen | cantharellen;

Oesters

  • Perle D’Irlande | Ireland | nr. 3 | 6 stuks | € 26,50;
  • Gold Beach | Normande | nr. 3 | 6 stuks | € 28,50;
  • Flat oyster | Zeeland | nr 3 | 6 stuks | € 29,50;
  • Gillardeau | Charente-Maritime | nr. 3 | 6 stuks | € 37,50.

Schaal en schelpdieren;

  • Plateau Las Palmas | warm geserveerd | € 49,50 p.p. | vanaf 2 personen | Kreeft, langoustine, gamba’s, garnalen;
  • Kreeft | gebakken | € 42,50;
  • Kreeft | gekookt | € 42,50.

Sunday roast;

  • Rib eye | aardpeer | oesterzwammen | hazelnoot | € 40,50;
  • Tomahawk | frites | bearnaisesaus | dagprijs.

Menu;

Onze keuken kan ook speciaal voor u een menu samenstellen. Geef aan wat u niet lekker vindt of wenst en dan gaan wij voor u speciaal aan de slag. 3 gangen vanaf € 39,50 per persoon en uit te breiden naar 4, 6 of 7 gangen à € 12,50 per extra gang.


+31 10 2345122
Wilhelminakade 330 (ingang Otto Reuchlinweg), 3072 AR Rotterdam - Zuid Holland, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc