Restaurant Las Palmas
Nieuws

Restaurant Las Palmas

Kunnen wij voor Free a Girl ook dit jaar weer op uw steun rekenen

14 Apr 2017 07:13


“Wereldwijd worden er miljoenen meisjes gedwongen tot prostitutie. In India worden minderjarige meisjes dag in dag uit uitgebuit in schimmelige hokjes van 1 bij 2 meter. Dit kunnen en mogen we niet laten gebeuren!” aldus Evelien Hölsken, mede-oprichter en directeur van Free a Girl. Na het grote succes van de afgelopen jaren gaat van 16 t/m […]


Speciale opening met Pasen

28 Mar 2017 08:09


Kom lekker genieten met Pasen De lente is officieel begonnen en dat betekent dat het bijna Pasen is…! We vieren Pasen met andere openingstijden zodat u nog langer kunt genieten van een mooie lunch of een uitgebreid diner. Gewoon even binnen lopen voor een goed glas wijn, wat mooie oester of een Sunday roast, geen […]


Tip van de chef, oma’s cake

22 Feb 2017 12:39


Afscheid De laatste aflevering van deze rubriek stemt Herman dankbaar en wat weemoedig. Hij vindt troost in oma’s cake en een neut: het is mooi geweest. Koffie met cake. S.v.p. geen bloemen. S.v.p. geen toespraken. U beseft nu waarschijnlijk wat vandaag het menu schaft. Hond in de pot. Het einde is gekomen. Ik overwoog voor […]


Tip van de chef, truffelsoep

21 Feb 2017 09:25


Cadeau van Bocuse Het is een soep in cadeauverpakking: als je het dakje van bladerdeeg openmaakt, word je getrakteerd op een geurklap van truffel. Paul Bocuse maakte de soep VGE speciaal voor president Valéry Giscard d’Estaing. Kun je je voorstellen dat wij Nederlanders een opgeleukte boerenkoolprak stamppot MR noemen? Of dat je een erwtensoep met […]


Tip van de chef, pekingeend

20 Feb 2017 15:58


Lekker in het vel Behoud het plezier in het leven door gevarieerd te eten en weet dat een strafdieet daarbij niet zal helpen. Mijn medicijn tegen het eetleed: Aziatische gerechten. Smakelijk en goed voor de lijn. Veel mensen hebben na de feestdagen even tabak van culinair patswerk in de eigen keuken. Ook uitgebreid dineren buiten […]


Tip van de chef, ballotine

9 Feb 2017 16:11


Rollade plus Hoe kostbaarder de vulling van deze rollade, hoe meer dit afstraalt op de gastheer of gastvrouw. Niet voor niets werd de ballotine tijdens koninklijke schranspartijen op tafel gezet. Wij vullen hem met fazant. Of bever. Wellicht heb je met kerst fazant op tafel gezet, maar er zijn natuurlijk veel meer gelegenheden om fazant […]


Tip van de chef, zuurdesem

9 Feb 2017 10:12


Bakkerij aan huis Je hoeft geen heetwateroven te hebben om een lekker brood te maken. Met een baktegel, water en wat kennis kom je een end. Met brood heb ik zo’n beetje in dezelfde periode als met vlees een smaakevolutie doorgemaakt. Net zoals bij vlees kwam ik er als beginnend kokkie in Frankrijk achter dat […]


Tip van de chef, pastrami

3 Feb 2017 08:08


Rijkelijk belegd Op Thanksgiving Day zetten Amerikanen kalkoen op tafel, maar ja, dat doen wij al met kerst. Het Meat District in New York inspireerde Herman tot een feestelijk alternatief: gepekeld rundvlees. Of ik zo vriendelijk wilde zijn voor deze aflevering met een feestelijke hap op de proppen te komen. Dat was best een uitdagend […]


Tip van de chef, chocoladeletters

1 Feb 2017 15:43


De H van Herman Vroeger was het simpel: je kreeg een initiaal in pure, witte of melkchocolade. Nu is het aanbod zo divers en de kennis van cacao zo groot, dat de keuze moeilijk is. Tip: maak gewoon je eigen letter. Er schijnt een hoop gemekker te zijn over de kwaliteit van de  sinterklaaschocoladeletter. Van […]


Tip van de chef, leverworst

28 Nov 2016 16:06


Vis in het vlees Leverworst is niet bedoeld om lang te bewaren, maar om snel op te eten. Zeker als je ’m zelf maakt, is er dus geen reden er kleurzout in te stoppen. Wie een kei van een slager heeft, zal de neiging zelf worst te maken kunnen onderdrukken. Woon je in slagersarme contreien […]

          
+31 10 2345122
Wilhelminakade 330 (ingang Otto Reuchlinweg), 3072 AR Rotterdam - Zuid Holland, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc