Restaurant Las Palmas
Parkeren en route

Er geldt voor het weekend van 1,2 en 3 september 2017 een aangepaste bereikbaarheid i.v.m. de Wereldhavendagen. U vindt deze informatie onderaan deze pagina.

Met de auto;

Restaurant Las Palmas prima bereikbaar via de gebruikelijke uitvalswegen en is gelegen op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, naast de Erasmusbrug. Het adres is Wilhelminakade 330 en de ingang zit aan de Otto Reuchlinweg. Uiteraard kunnen wij u een routebeschrijving per email toesturen.

Openbaar vervoer;

Aan het begin van de Wilhelminapier, tegenover het Nieuwe Luxor Theater, ligt metrostation Wilhelminaplein. Hier komt een rechtstreekse metro vanaf het centrum, het Centraal Station of Ahoy. Ook bevindt zich vlak naast dit metrostation de tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen tram 20, 23 of 25 vanuit het centrum van de stad en vanaf Centraal Station.

Watertaxi;

De Rotterdamse watertaxi heeft een uitgebreide vloot van taxi’s en een groot netwerk van opstapplaatsen. Er is een veerdienst tussen Hotel New York, de Veerhaven en de Leuvehaven. Voor meer informatie over bestemmingen, prijzen en tijden, kijk op www.watertaxirotterdam.nl of bel 010 4030303.

Parkeren;

U kunt tijdens uw bezoek aan Restaurant Las Palmas op twee manieren parkeren. De openbare parkeerplaats bevindt zich naast het Las Palmas gebouw. U betaalt daar van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 23.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 23.00 uur met kenteken parkeren. (prijs- en tijdswijzigingen onder voorbehoud). Daarnaast is het mogelijk om de auto veilig en overdekt te parkeren in diverse garages. U heeft hierbij de keuze uit,

Parkeergarage De Rotterdam

  • Wilhelminakade 300
  • 3072 AR Rotterdam

Parkeergarage World Port Center

  • Wilhelminakade 981
  • 3072 AP Rotterdam

Parkeergarage Seattle & Boston

  • Otto Reuchlinweg Rotterdam
  • Parkeerterrein

Baltimor

  • Wilhelminakade
  • Rotterdam

Routebeschrijving

Bereikbaarheid tijdens de Wereldhavendagen op 1,2 en 3 september 2017

Veerdienst tijdens de Wereldhavendagen Rotterdam

Vaar heen en weer tussen de verschillende kades. Tickets: €2,50. Haltes: Rijnhaven (Hotel New York) – Katendrecht (SS Rotterdam) – Parkkade (Euromast) – Willemskade (Spido).

Naar de Wereldhavendagen in Rotterdam met het openbaar vervoer

De Wilhelminapier ligt vlakbij de Erasmusbrug en het Nieuwe Luxor theater. Neem de metro (halte Wilhelminaplein), het is dan nog 5 minuten te voet. Reis snel en stijlvol met de Watertaxi die je voor de deur van Hotel New York afzet. Voor het openbaar vervoer in Rotterdam heb je een OV-Chipkaart nodig.

Naar de Wereldhavendagen in Rotterdam met de auto

Voorkom vertkeerschaos en parkeer je auto op de P+R locaties in Rotterdam aan de rand van de stad, omdat tijdens de Wereldhavendagen de Wilhelminapier en het Scheepvaartkwartier zijn afgesloten voor autoverkeer.

Goedkoop parkeren bij de Wereldhavendagen Rotterdam

Parkeer gratis op het parkeerterrein Entrepothaven in de Rosestraat, op 10 minuten loopafstand van de Wilhelminapier. Een aantal gemeentelijke parkeergarages in Rotterdam centrum, zoals het Kruisplein en het Schouwburgplein hebben een speciaal gereduceerd parkeertarief van slechts €7,50 per dag.


+31 10 2345122
Wilhelminakade 330 (ingang Otto Reuchlinweg), 3072 AR Rotterdam - Zuid Holland, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc